Referenties

Raymond de Frel, redactiechef PZC

“Pientere, kordate, bevlogen en extreem flexibele multimedia-journaliste. Goed oog voor tekst, foto en video en het samenspel tussen deze drie elementen. Snel handelen is voor Elodie een vanzelfsprekendheid.”

Maurice de Bruin, eigenaar SAFEGO

“De eerste reactie van mijn compagnon toen ik hem de nieuwe content liet zien voor onze mediacampagne: ‘Wie is deze copywriter?’ – Ik: ‘Waarom?’ – ‘Omdat het briljant is!’ … Elodie dus. Een creatieve schrijfster, die met weinig input binnen no-time een verhaal op papier zet. Sinds die eerste opdracht helpt Elodie ons regelmatig met copywriting, het schrijven van persberichten, blogteksten, sales pitches en meer. Absoluut een toegevoegde waarde voor een ieder die creatieve content zoekt.”

Uriël Trustfull, eigenaar United Soccer School Curacao

“Zoek je expertise, vakkundigheid en geduld dan ben je bij Elodie aan het goede adres. Geef Elodie een paar woorden en je bent zo een persbericht rijker!”

Naline Roodbeen, hoofdredacteur Stop and Stare:

“Elodie is een veelzijdige journalist die voor het online reismagazine Stopandstare.nl heel diverse artikelen heeft geschreven. Van nieuwsartikelen tot interviews en van columns tot achtergrondverhalen: ze weet altijd een originele insteek te bedenken en houdt daarbij de doelgroep goed voor ogen. Daarnaast toont ze assertiviteit door op eigen initiatief onderwerpen aan te dragen en steeds weer een goed verhaal te zien in dat wat ze tegenkomt.”

Harmen van der Werf, chef regioredactie PZC/BNDeStem Zeeuws-Vlaanderen:

“Ting, een whatsappje. Elodie meldt zich. Een leerlinge van een middelbare school in Hulst heeft een mede-leerlinge geschopt en geslagen. Kan gebeuren, maar, meldt Elodie, er staat een filmpje van op YouTube en dat is al heel vaak bekeken. Een mediastormpje steekt op. Elodie gaf er als eerste een tip over. Zo is ze, Elodie heeft een neus voor nieuws. En ze is niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, ook op ongelegen momenten.”

Galiëne Gerritsen, stagebegeleider bij bedrijfsjournalistiek bureau Maters&Hermsen:

“Elodie is erg zelfstandig en heeft dankzij haar rustige houding en ijverige werktempo een professionele indruk achtergelaten. Ze werkt zich snel in, doet haar best om complexe materie te snappen. Dat maakt haar een vaardige journalist.”

Anneke Polak, stagebegeleider bij het Antilliaans Dagblad:

“Elodie heeft zich leergierig en serieus opgesteld, werkte van begin tot eind hard en leverde goed werk. Bovendien was zij een fijne collega, vriendelijk, nooit chagrijnig of gestrest vanwege een deadline. Elodie stond open voor kritiek en vroeg om raad indien nodig. Verder werkte zij erg zelfstandig en kwam met goede ideeën”

Advertenties